κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας για ανταλλακτικά αυτοκινήτων

πολυτελή αυτοκίνητα

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις πιο πληγείσες από την ύφεση που ζει σήμερα ο κόσμος.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος στη σημερινή οικονομία και πολύ περισσότερο στον τομέα του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Ποιοτικές Ιστοσελίδες

Έχοντας ένα ποιοτικό web site μπορούμε να δείξουμε στους υποψήφιους πελάτες μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό, είναι πολύ σημαντικό.

Δυναμικό περιεχόμενο ιστοσελίδας ανταλλακτικών

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένο στην εικόνα και το βίντεο.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές γκαλερί εικόνων και βίντεο και να προσαρμόσουμε τα χαρακτηριστικά που θέλετε.

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα μετατροπής της ιστοσελίδας σας σε e-shop, την προσθήκη προϊόντων κατηγοριών και ετικετών.

Δυνατότητα προβολής και απόκρυψης τιμών

Δυνατότητα κατασκευής πλατφόρμας B2B

Δυνατότητα για διασύνδεση με τράπεζες για πληρωμή με πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, viva, paypal

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ειδική κατασκευή ιστοσελίδων για ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Δημιουργούμε ειδικές ιστοσελίδες για εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε αντικατοπτρίζουν την εικόνα της επιχείρησής σας.

Μεταφέρουν στους υποψήφιους αγοραστές σας μια ισχυρή και συνεκτική ταυτότητα σε ολόκληρη την ιστοσελίδα.

Οι περισσότερες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων στον τομέα των αυτοκινήτων, χρησιμοποιούν προ-υπάρχοντα πρότυπα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να μοιραστείτε το σχέδιό σας με τους ανταγωνιστές σας.

Ενώ τα πρότυπα μπορεί αρχικά να είναι φθηνότερα, μπορούν να είναι περιοριστικά όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την επεκτασιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Οι ιστοσελίδες μας για εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν συγκεκριμένες ενέργειες από τους χρήστες, είτε πρόκειται για ερώτηση, κλήση είτε για υποβολή αιτήματος.

Η ομάδα μας έχει εμπειρία στην ανάπτυξη καταπληκτικών σελίδων προορισμού για προϊόντα και υπηρεσίες, blog, ειδησεογραφικά web site και διάφορους άλλους ιστότοπους.

κατασκευή ιστοσελίδας

Απόδοση ιστοσελίδας ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI), όλοι οι ιστότοποί μας είναι χτισμένοι με γνώμονα το SEO.

Ως μέρος της διαδικασίας μας για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, ενημερώνουμε τακτικά τις ιστοσελίδες των πελατών μας για να ενσωματώσουμε τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά SEO.

autokinita

Scroll to Top