Ελαστικά αυτοκινήτων

Κατασκευή ιστοσελίδας για Rent a Car και εμπόρους αυτοκινήτων

Κατασκευή ιστοσελίδων για εμπόρους αυτοκινήτων

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις πιο πληγείσες από την ύφεση που ζει σήμερα ο κόσμος.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος στη σημερινή οικονομία και πολύ περισσότερο στον τομέα του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Ποιοτικές Ιστοσελίδες Rent a Car και εμπορίας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών

Έχοντας ένα ποιοτικό web site μπορούμε να δείξουμε στους υποψήφιους πελάτες μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό, είναι πολύ σημαντικό.

Δυναμικό περιεχόμενο ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένο στην εικόνα και το βίντεο.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές γκαλερί εικόνων και βίντεο και να προσαρμόσουμε τα χαρακτηριστικά που θέλετε.

Ειδική κατασκευή ιστοσελίδων για τον τομέα των αυτοκινήτων

Δημιουργούμε ειδικές ιστοσελίδες που αντικατοπτρίζουν την εικόνα της επωνυμίας σας, μεταφέροντας μια ισχυρή και συνεκτική ταυτότητα σε ολόκληρη την ιστοσελίδα. Οι περισσότερες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων αυτοκινήτων χρησιμοποιούν προ-υπάρχοντα πρότυπα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να μοιραστείτε το σχέδιό σας με τους ανταγωνιστές σας. Ενώ τα πρότυπα μπορεί αρχικά να είναι φθηνότερα, μπορούν να είναι περιοριστικά όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την επεκτασιμότητα.

Οι ιστοσελίδες μας για την αυτοκινητοβιομηχανία έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν συγκεκριμένες ενέργειες από τους χρήστες, είτε πρόκειται για ερώτηση, κλήση είτε για υποβολή αιτήματος.

Η ομάδα μας έχει εμπειρία στην ανάπτυξη καταπληκτικών σελίδων προορισμού για προϊόντα και υπηρεσίες, blog, ειδησεογραφικά web site και διάφορους άλλους ιστότοπους.

Απόδοση ιστοσελίδας

Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI), όλοι οι ιστότοποί μας είναι χτισμένοι με γνώμονα το SEO. Ως μέρος της διαδικασίας μας για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, ενημερώνουμε τακτικά τις ιστοσελίδες των πελατών μας για να ενσωματώσουμε τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά SEO.

Πάρτε σήμερα την καλύτερη προσφορά για ιστοσελίδα

κατασκευή ιστοσελίδας

 

Δείγμα ιστοσελίδας ενοικιάσεων αυτοκινήτου: https://enoikiasiautokinitou.gr/

Δείτε επίσης Κατασκευή ιστοσελίδας για ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Υπεύθυνος επικοινωνίας Αλλαγιάννης Ιωάννης

Αυτοκίνητο και Χειμώνας Χειμερινός έλεγχος αυτοκινήτου τι πρέπει να προσέξετε

Χειμερινός έλεγχος αυτοκινήτου τι πρέπει να προσέξετε

Χειμερινός έλεγχος αυτοκινήτου τι πρέπει να προσέξετε

Χειμερινός Έλεγχος Αυτοκινήτου 10+ σημεία ελέγχου

Όλοι γνωρίζουμε πως κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν. Το αυτοκίνητό σας είναι σίγουρο πως χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, διότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα οι μεταβολές του καιρού είναι συχνές.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνονται οι κίνδυνοι ενώ οδηγείτε και εκτός από την μεγαλύτερη προσοχή στην οδήγηση, απαιτείται να έχετε ένα σωστά προετοιμασμένο αυτοκίνητο.

Πώς όμως είμαστε σίγουροι ότι έχουμε προετοιμάσει σωστά το αυτοκίνητό μας;

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα κυριότερα σημεία που θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος στο αυτοκίνητό σας:

Αυτοκίνητο και Χειμώνας Χειμερινός έλεγχος αυτοκινήτου τι πρέπει να προσέξετε

Αντιψυκτικό (παραφλού)

Συνήθως το αντιψυκτικό του κινητήρα ελέγχεται κατά τη διάρκεια του service του αυτοκινήτου σας όταν επισκέπτεστε το συνεργείο. Παρόλα αυτά πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη στάθμη του υγρού και να βεβαιωθείτε ότι είναι στο σωστό επίπεδο.

Ελαστικά αυτοκινήτου χειμώνας

Ελαστικά

Η κατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου σας παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη συμπεριφορά του στο οδόστρωμα. Ιδιαίτερα όταν ο δρόμος δεν είναι στεγνός και ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν χιονίζει. Ελέγχουμε λοιπόν τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας και αντικαθιστούμε τυχόν φθαρμένα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα επίσης απαιτείται και ο έλεγχος πίεσης των ελαστικών, εφόσον όλα τα ελαστικά των αυτοκινήτων έχουν απώλεια αέρα.

Μπαταρία

Η μπαταρία με τη σειρά της αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη σωστή εκκίνηση του αυτοκινήτου σας αλλά επίσης και για την ορθή λειτουργία του. Απαιτείται λοιπόν έλεγχος της μπαταρίας και του αντίστοιχου κυκλώματος φόρτισης, διότι τον χειμώνα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Μπορεί να χρειαστεί ταυτόχρονη λειτουργία πολλών ηλεκτρικών κυκλωμάτων του αυτοκινήτου σας και η επιβάρυνση του ηλεκτρικού συστήματος να είναι μεγάλη.

Φρένα

Ο έλεγχος φρένων αποτελεί και αυτός με τη σειρά του έναν από τα σημαντικά βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Πρέπει λοιπόν να ελεγχθεί η στάθμη των υγρών φρένου, τα τακάκια – φερμουίτ, το σύστημα ABS, καθώς επίσης και το χειρόφρενο.

Σύστημα κλιματισμού καμπίνας

Ίσως ένας από τους ελέγχους που πολλοί ξεχνούν, αλλά είναι πολύ σημαντικός. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο κλιματισμός του αυτοκινήτου πρέπει να λειτουργεί σε άριστα επίπεδα. Η χρήση του κλιματισμού – εξαερισμού καμπίνας επιβατών είναι προφανώς αυξημένη κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής – χειμερινής περιόδου. Εκτός από τη θέρμανση που είναι προφανές ότι χρειάζεται να μας παρέχει, το σύστημα κλιματισμού – εξαερισμού καμπίνας επιβατών είναι αρκετά χρήσιμο για την αποφυγή θολώματος των τζαμιών. Έτσι λοιπόν μην ξεχάσετε τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού και την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας.

Έλεγχος αυτοκινήτου

Σύστημα διεύθυνσης

Το σύστημα διεύθυνσης αποτελεί και αυτό με τη σειρά του έναν υψηλής σημασίας παράγοντα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου στο δρόμο. Απαιτείται λοιπόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχεται διεξοδικά ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στο οδόστρωμα. Ενδεικτικά θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος τόσο στη στάθμη των υγρών του υδραυλικού τιμονιού (ηλεκτρικό μοτέρ για κάποια μοντέλα), αλλά επίσης και σε όλα τα επιμέρους εξαρτήματα που το συνοδεύουν. Ακρόμπαρα, ημίμπαρα, μπαλάκια, βάσεις, ατέρμονας, μπόσικα και λοιπά.

Σημεία ελέγχου αυτοκινήτου

Εξωτερικά Φωτιστικά

Ο έλεγχος των εξωτερικών φωτιστικών είναι εύκολος και η αντικατάσταση των κοινών λαμπτήρων έχει χαμηλό κόστος. Αυτός ο έλεγχος σας εξασφαλίζει σιγουριά ότι όλα τα εξωτερικά φωτιστικά του αυτοκινήτου λειτουργούν. Ο έλεγχος χρειάζεται να πραγματοποιηθεί σε εμπρός πίσω και πλαϊνά φωτιστικά καθώς επίσης και σε φλας, όπισθεν, stop.

Έλεγχος συστήματος ανάρτησης

Η σταθερότητα του αυτοκινήτου σας στον δρόμο έχει να κάνει όχι μόνο με τα ελαστικά αλλά και με το σύστημα ανάρτησης. Η ανάρτηση του αυτοκινήτου δεν σας εξασφαλίζει μόνο άνεση, αλλά βρίσκεται στο αυτοκίνητο για να κρατά συνεχώς σε επαφή με τον δρόμο τους τροχούς του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις απότομης αλλαγής πορείας, το σύστημα ανάρτησης είναι εκείνο που έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Συνίσταται λοιπόν έλεγχος όλου του συστήματος ανάρτησης κυρίως αμορτισέρ και ελατηρίων.

Στάθμη λιπαντικών

Αποτελεί τον συνηθέστερο έλεγχο που πραγματοποιείται κάθε φορά που ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν θα έπρεπε να παραληφθεί από τη συγκεκριμένη λίστα. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις παλαιών αυτοκινήτων η συγκεκριμένη διαδικασία πρέπει να γίνεται συχνά.

Βαλβολίνες

Ο έλεγχος της στάθμης της βαλβολίνης του κιβωτίου ταχυτήτων ( σαζμάν – διαφορικού) του αυτοκινήτου αποτελεί έναν από τους ελέγχους ο οποίος δεν πραγματοποιείται συχνά από πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Παρόλα αυτά πρέπει να επισημανθεί στη συγκεκριμένη λίστα προς αποφυγή προβλημάτων.

Ιμάντες

Οι φθαρμένοι ιμάντες μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές στο αυτοκίνητο, εάν διαφύγουν της προσοχής μας. Παρόλα αυτά πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον έλεγχό τους και στην κατάστασή τους και σε κάθε περίπτωση να αντικατασταθούν

Υαλοκαθαριστήρες Παρμπρίζ

Από τη συγκεκριμένη λίστα δεν μπορεί να απουσιάζει ο έλεγχος των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου εμπρός – πίσω. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης είναι εκείνοι που μας βοηθούν στην οδήγηση και στο καθάρισμα των τζαμιών του αυτοκινήτου. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον έλεγχο των υαλοκαθαριστήρων πρέπει να πραγματοποιηθεί και έλεγχος των ψεκαστήρων καθώς επίσης και έλεγχος της στάθμης του αντίστοιχου υγρού πλύσης.

Λοιποί έλεγχοι

Έξτρα έλεγχοι στα λοιπά συστήματα του αυτοκινήτου ανάλογα την κατάστασή του.

Προληπτικός έλεγχος αυτοκινήτου

Η παρούσα λίστα μπορεί να γίνει μεγαλύτερη. Σαφώς τα σημεία ελέγχου του αυτοκινήτου είναι περισσότερα από τα ανωτέρω, αλλά πιστεύουμε πως καλύπτουμε τις συνηθέστερες ανάγκες του χειμερινού Check-up του αυτοκινήτου σας.