Ελαστικά αυτοκινήτων

Κατασκευή ιστοσελίδας για Rent a Car και εμπόρους αυτοκινήτων

Κατασκευή ιστοσελίδων για εμπόρους αυτοκινήτων

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις πιο πληγείσες από την ύφεση που ζει σήμερα ο κόσμος.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος στη σημερινή οικονομία και πολύ περισσότερο στον τομέα του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Ποιοτικές Ιστοσελίδες Rent a Car και εμπορίας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών

Έχοντας ένα ποιοτικό web site μπορούμε να δείξουμε στους υποψήφιους πελάτες μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό, είναι πολύ σημαντικό.

Δυναμικό περιεχόμενο ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένο στην εικόνα και το βίντεο.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές γκαλερί εικόνων και βίντεο και να προσαρμόσουμε τα χαρακτηριστικά που θέλετε.

Ειδική κατασκευή ιστοσελίδων για τον τομέα των αυτοκινήτων

Δημιουργούμε ειδικές ιστοσελίδες που αντικατοπτρίζουν την εικόνα της επωνυμίας σας, μεταφέροντας μια ισχυρή και συνεκτική ταυτότητα σε ολόκληρη την ιστοσελίδα. Οι περισσότερες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων αυτοκινήτων χρησιμοποιούν προ-υπάρχοντα πρότυπα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να μοιραστείτε το σχέδιό σας με τους ανταγωνιστές σας. Ενώ τα πρότυπα μπορεί αρχικά να είναι φθηνότερα, μπορούν να είναι περιοριστικά όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την επεκτασιμότητα.

Οι ιστοσελίδες μας για την αυτοκινητοβιομηχανία έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν συγκεκριμένες ενέργειες από τους χρήστες, είτε πρόκειται για ερώτηση, κλήση είτε για υποβολή αιτήματος.

Η ομάδα μας έχει εμπειρία στην ανάπτυξη καταπληκτικών σελίδων προορισμού για προϊόντα και υπηρεσίες, blog, ειδησεογραφικά web site και διάφορους άλλους ιστότοπους.

Απόδοση ιστοσελίδας

Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI), όλοι οι ιστότοποί μας είναι χτισμένοι με γνώμονα το SEO. Ως μέρος της διαδικασίας μας για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, ενημερώνουμε τακτικά τις ιστοσελίδες των πελατών μας για να ενσωματώσουμε τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά SEO.

Πάρτε σήμερα την καλύτερη προσφορά για ιστοσελίδα

κατασκευή ιστοσελίδας

Δείγματα κατασκευής ιστοσελίδων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων

mxrent.gr

Δείτε επίσης Κατασκευή ιστοσελίδας για ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Υπεύθυνος επικοινωνίας Αλλαγιάννης Ιωάννης

aeon μοτοσυκλέτες γουρούνες και scooter από την εταιρεία Γκουντούφας Δ. ΙΚΕ

AEON ATV Γουρούνες και Scooter Παρουσίαση μοντέλων

AEON ATV Γουρούνες και Scooter Παρουσίαση μοντέλων

aeon ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ SCOOTER

Η οικογένεια Γκουντούφας ασχολείται με το χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1969. Από τότε μέχρι σήμερα χιλιάδες αναβάτες μας έχουν επιλέξει για την αγορά και τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας τους. Εμείς από τη πλευρά μας έχοντας ως οδηγό την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα βλέπουμε κάθε αγοραστή ξεχωριστά προσπαθώντας να καλύψουμε όλες του τις ανάγκες. Τα τελευταία 15 έτη η εταιρεία Δ.Γκουντούφας ΙΚΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ATV (γουρούνες) και Scooter της AEON MOTOR.  Στην έκθεση μας Λ.Μεσογείων 527 στην Αγία Παρασκευή μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα. Η ΑΕΟΝ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την παραγωγή ATV και Scooter κορυφαίας ποιότητας. Για αυτό το λόγο και το σλόγκαν της εταιρείας είναι «η ποιότητα πρώτα από όλα». Παραμένοντας πιστή στις αρχές και τη φιλοσοφία της  η ΑΕΟΝ έχει κερδίσει εκατομμύρια ευχαριστημένους αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

AEON ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ Δ ΙΚΕ

ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ Δ. ΙΚΕ

Λ. Μεσογείων 527, Αγία Παρασκευή Αττικής, 14353 Αθήνα

Τηλ: 2106000711   2106010070

Fax: 2106013528

http://gountoufas.gr

COBRA 50 ATV

Το COBRA 50 είναι η μικρότερη γουρούνα της ΑΕΟΝ και βγάζει πινακίδες. Διαθέτει εργονομική σέλα για την άνετη μετακίνηση 2 επιβατών καθώς και πίσω σχάρα για τη μεταφορά των χειραποσκευών τους. Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT με όπισθεν και αλυσίδα. Τέλος έχει υδραυλικό πίσω δισκόφρενο και πίνακα οργάνων με όλες τις ενδείξεις.

COBRA 50 ATV
ALL TERRAIN VEHICLE AEON COBRA 50 ATV ΓΟΥΡΟΥΝΑ

Rated 4.9/5
(Βάση 3 αξιολογήσεων πελατών)

 

OVERLAND 200

Η καινούργια γουρούνα της ΑΕΟΝ OVERLAND 200 είναι η καλύτερη πρόταση της αγοράς για εταιρείες ενοικιάσεων, για καινούργιους αναβάτες και για όσους θέλουν ένα ATV για ευέλικτη και οικονομική μετακίνηση στην πόλη. Το τετράροδο διαθέτει εμπρός πίσω δισκόφρενα, ψηφιακό κοντέρ καθώς και εμπρός-πίσω σχάρα στο βασικό εξοπλισμό. Επίσης έχει αυτόματη μετάδοση CVT με όπισθεν και κίνηση στους 2 πίσω τροχούς. Για την οδήγηση του απαιτείται  δίπλωμα αυτοκινήτου.

OVERLAND 200
GOUNTOUFAS ALL TERRAIN VEHICLE gourouna AEON overland 200 ATV

 

CROSSLAND S 300

Το νέο CROSSLAND S 300 είναι η καλύτερη value for money γουρούνα της ΑΕΟΝ. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος και υγρόψυκτος. Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT με όπισθεν και αργό. Το ATV διαθέτει  εμπρός-πίσω σχάρα και ψηφιακό πίνακα οργάνων στο βασικό εξοπλισμό. Επίσης είναι ιδανικό για εταιρείες ενοικιάσεων χάρις στην αξιοπιστία  του και στη μεγάλη για μετακίνηση 2 επιβατών σέλα.

CROSSLAND S 300
ΓΟΥΡΟΥΝΑ AEON CROSSLAND S 300 ATV

4x4

Η διαφορά είναι στην τετρακίνηση.  Το CROSSLAND 400 4×4 είναι ιδανικό για όσους δεν ψάχνουν απλά ένα ATV μετακίνησης αλλά  θέλουν μία γουρούνα αναψυχής για τις εξορμήσεις τους σε εκτός δρόμου διαδρομές. Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT με όπισθεν και αργό. Υπάρχει επίσης επιλογή για κίνηση στους δύο τροχούς ή 4×4. Επίσης διαθέτει εμπρός-πίσω σχάρα, ζάντες αλουμινίου και ψηφιακό πίνακα οργάνων στο βασικό εξοπλισμό. Ο κινητήρας είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος και υγρόψυκτος.

CROSSLAND CROSSLAND 400 4×4
AEON CROSSLAND 400 4x4 ATV ΓΟΥΡΟΥΝΑ

COBRA 400

Με επιθετικό σχεδιασμό και καλές επιδόσεις το νέο COBRA 400 της ΑΕΟΝ είναι η καλύτερη πρόταση της αγοράς για όσους ψάχνουν ένα sport Quad με πινακίδες. Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT όπισθεν και αλυσίδα. Η γουρούνα διαθέτει πίσω σχάρα, ψηφιακό πίνακα οργάνων και ζάντες αλουμινίου στο βασικό εξοπλισμό. Επίσης το Quad διαθέτει εμπρός και πίσω ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αζώτου λαδιού.

COBRA 400
ΓΟΥΡΟΥΝΑ ATV AEON COBRA 400

CROSSLAND 600 EFI 4×4

Το CROSSLAND 600 EFI 4×4 είναι η ναυαρχίδα των ATV της ΑΕΟΝ. Ο πανίσχυρος μονοκύλινδρος κινητήρας του είναι υγρόψυκτος και έχει τροφοδοσία με ψεκασμό (EFI). Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT με επιλογή κίνησης 2WD, 4×4 και αργό. Διαθέτει επίσης άνετη θέση για τον συνεπιβάτη, 14’ ζάντες αλουμινίου καθώς και εμπρός-πίσω σχάρα φόρτωσης στο βασικό εξοπλισμό.

CROSSLAND 600 EFI 4×4
ΓΟΥΡΟΥΝΑ 4Χ4 AEON 600 KYBIKA

ELITE 350i SCOOTER

Τεχνολογία, Επιδόσεις και Σχεδιασμός. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του νέου Scooter της ΑΕΟΝ Elite 350i. Το Scooter διαθέτει μονοκύλινδρο, τετράχρονο και υγρόψυκτο κινητήρα. Η τροφοδοσία καυσίμου γίνεται με ψεκασμό EFI. Επίσης το ELITE 350i διαθέτει εμπρός-πίσω φώτα LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων και smart key κλειδαριά  στο βασικό εξοπλισμό. Τέλος υπάρχει κάτω από τη σέλα μεγάλος αποθηκευτικός χώρος για δύο κράνη και ένα τσαντάκι.

ELITE 350i SCOOTER
SCOOTER AEON ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ 350 ΚΥΒΙΚΑ

URBAN 350i SCOOTER

Άνεση, Ευελιξία και Τεχνολογία. Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες λέξεις για να περιγράψεις το νέο Scooter της ΑΕΟΝ  URBAN 350i. Το Scooter έχει εμπρός-πίσω δισκόφρενα, ψηφιακό πίνακα οργάνων και φώτα LED.  Επίσης το νέο URBAN 350i διαθέτει 16΄ ζάντες αλουμινίου και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για 2 κράνη. Ο κινητήρας του είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος και έχει τροφοδοσία καυσίμου με ψεκασμό EFI.

URBAN 350 SCOOTER
SCOOTER AEON urban 350cc ΓΟΥΝΤΟΥΦΑΣ

 

AEON scooter

 

aeon atv scooter και μοτοσυκλετες

aeon

Δείτε επίσης:

– τις μοτοσυκλέτες FBMONDIAL από την εταιρεία Γκουντούφας στην ιστοσελίδα fbmondial.gr

– τις γουρούνες Goes ATV που εισάγονται από την εταιρεία Γκουντούφας στην ιστοσελίδα Goesatv.gr